28 září, 2024

Je Petr Pavel prorusssský šváb, když tvrdí, že částečnou ruskou okupaci Ukrajina prostě MUSÍ přijmout?

„Ukrajina musí být realistická ohledně svých válečných cílů a přijmout, že část území by mohla alespoň dočasně zůstat pod ruskou kontrolou.“ Prohlásil Petr Pavel na své návštěvě USA.

Kdo je autorem myšlenky je tedy zjevné, náš pečlivě poslušný a vyšampónovaný generál byl evidentně vybrán jen jako mluvčí. Nicméně je to právě tento aparát, za který se teď bude kopat, a který bude dost pravděpodobně i kormidlem konce této války. A já doufám, že to konečně došlo všem těm gaučovým fanatikům, kteří by rádi bojovali do posledního Ukrajince, ale pouze v případě, že hrdinství a smrt bude právě jen a jen na jejich části hřiště. Těm, kteří by sami bez Rohlíku často nedošli ani na nákup.

A já si říkám, jestli v sobě někdo z nich vyškrábe alespoň zrnko sebereflexe, a uzná, že ten jejich dokonalý prezident teď neříká nic jiného, než jsme my, dehonestovaní a nálepkovaní „nepřátelé“ Ukrajiny říkali od začátku. Že prostě ve finále jiné řešení nebude, protože nic jiného reálné není. Jen mezitím bude více nebo méně mrtvol a mrzáků. A že hlavní důvod je jediný, co nejvíc vyčerpat za pomoci Ukrajiny Rusa, a až nebude živá síla kde dál brát, tak se to zkrátka nějak domluví. Díky bohu nebyla odvaha zapojit do toho konfliktu další živou východní sílu, čemuž v určitých okamžicích ovšem nechybělo mnoho. A jsem přesvědčená, že být to na Černochových, Novotných a Řehkách, už bychom toho byli aktivní součástí. Zatím se ovšem za mořem rozhodlo, že ještě ne. Že prozatím stačí, když se bude válkou strašit, protože válka jsou peníze. Neskutečné peníze. Jsou to naše důchody, náš zdravotní systém, je to naše školství a obědy pro děti.

Jsou to peníze, které jdou do kapes různých zbrojařů, peníze kde solidární je jen někdo. My máme dávat a obětovat, a různí Strnadi si mastí kapsu. A to je ještě ten náš Strnad s předraženými granáty malý ptáček. Mimochodem ten Fialův granátový obchod století už začíná vadit i Němcům, kteří ho z části platí. Společnost Excalibur Army totiž podle nich nakoupila jeden dělostřelecký granát od tureckého partnera za asi 61 tisíc korun a následně ho prodala iniciativě za zhruba 80 tisíc korun. Nicméně podle Strnada je to v pořádku, protože granátů je málo a to je zkrátka byznys. To se chápat dá. Co by se ale chápat nemělo, je to, že v pořádku je to i podle premiéra Lesklé čelo, protože to je přece válka. A na válce se vydělávat může. Jen by nás teda neměl nutit to těmhle zpěvavým ptáčkům předraženě platit. A já se ptám, proč musí Petře být solidární vždycky ti druzí? Protože jinak jsou to ruští švábi, jak říkáš? Aha. Jenže to už začíná být obehrané Péťo. Už je to trapný. Zvláště, když se evidentně za ty přepálené peníze nakoupil tak trochu šrot, který Ukrajincům vybuchuje už dvacet metrů od hlavně. To je taky cajk?

Co myslíte, pane premiére. Nebude lepší zajet taky do Ameriky, a stejně jako Petr Pavel konečně říct, že: „Nejpravděpodobnějším výsledkem války bude, že část ukrajinského území bude pod ruskou okupací, dočasně“. A přestat vyhazovat naše miliardy za výsledek, který je zřejmě už dávno dán a rozhodnut……

55 thoughts on “Je Petr Pavel prorusssský šváb, když tvrdí, že částečnou ruskou okupaci Ukrajina prostě MUSÍ přijmout?

  1. Co povie generalny prezident ceska na svetovom fore, to take,,ked cigan povie,ze pan farar povedal,ked boh da aj z motyky streli.
    Kgbista tam neprisiel,bo mu jeho byvaly zamestnavatel povedal,ze este ukrajina nedozrela z americkej pomoci k jednaniu.Traktarovo,to ne Guatemalan army,kde sto losadi a dva bambitky,este sto tisic chocholov zdochne,kym sa pripravy,dajaky tunel uniku z tych hoven.Ak vyhra trump,co na povazenu bo zmanipuluju tu,zapad sa rychle ocisti,ze novy prezident znizil pomoc a ukrajina nema prostriedky na konecne riesenie ruskej otazky,kazdy kokot vie,ze ukrajina vyriesena od svojeho vzniku,najprv sa znicila ekonomicky sama a teraz sa dala ojebat rohlikom demokracie boja za suverennu ukrajinu.
    Tot,co hovori generalisimus z holywood v bucinach,to vie,aj pijacek na stanici v sabinove.
    Co bude problem,zacnu sa chocholy stahovat smerom na zapad,bo po tom heroickom konci,bude totalny kolaps suverejnej ukrajiny a tak od pasa strelim,nastupi proruska vlada a ruska kopejka da naspat chocholovo do kopy a donbas ,luhansk o kryme ani nehovorim bude mliecna draha okolo ukrajiny,slava americkym herojom,slava zelnskemu a jeho skurvenej klike,slava ukrajinskym debilom,co poslali na smrt 500000 jich chlopcov v europe take straty od roku 1945 neboli…

    1. Bojovali za volnost ukrajiny,tak jak volke bojovali,za idey cistej rasy a zivotneho priestoru i jedny i druhy cely cas vyhravali,pokial jich rus nezdlavil do prachu.Este do konca roka a potom,ukrajinske matky zeny sestry,rodiny budu mali fotky doma,zo svojich herojov,ktory kurva nadarmo zdochli.

      1. A nakoniec bajkove reci po tom vsetkom,ktore budu dristat ty,co sa umykali z povinnosti branit svoju zem,budu pet dumky o tych ukrajinskych chlopcoch,co celili,ruskej premoci a v tisicoch domacnosti ukrajiny,budu oplakavat a preklinat den,ked sa herec stal jich prezidentom,bo boha treba branit svoju zem,ale na takych osnovah,co v ytvxorila jich vlada s diktantom zapadu,nasrat…

      1. Cituji:
        To měl generál- chcípáček velice rád. Měl dokonce doma dva burše, které si stavěl doma před sebe, a ti musili sami počítat: „První – druhý, první – druhý….“
        Takových gegerálů mělo Rakousko hromadu.

        My zas máme hromadu generálů jiných, gaoučově bojechtivých. Pěšky jako za vozem….

  2. On si Zelensky asi doopravdy myslí, že když dostává od rusáka na prdel, tak prostě jenom vleze pod sukně NATO a tím válka skončí. Jako třídní provokatér, co pošťuchuje ostatní děti a když začne dostávat od jednoho z nich po hubě, tak běží pro staršího bráchu, aby to za něj vyřídil.

    1. Polo:
      Přesně takhle mi to připadá od začátku – jako školní dvorek. Je tam neoddiskuvatelný kápo, vyšamponovaný bohatý syneček, kolem kterého se rojí patolízalové a třídní ňouma v teplákách, který vypadá, že neumí do pěti počítat. Mezi kápovými patolízaly vyniká jeden, který s ňoumou sousedí a dobře ví, že nejsou zdaleka tak chudí, jak vypadají…..a navíc ho těší okopávat mu kotníky. Tak vyrypuje, kápovi se to líbí, začnou vyrypovat spolu – a dál to všichni známe.
      Já nevím, co od toho kdo čekal……to snad nikdy nezažili, co dokáže třídní ňouma (navíc obrovské postavy) když se do něj dlouho a pilně vyrypuje?

  3. Dějiny se opakují ve spirále. USA a Rusko si při vyjednávání o ukončení Karibské krize také nepřizvali Kubu – ta musela držet hubu a krok a neměla ve věci ani nejmenší slovo. I teď to tak bude a půjde o to, zda to americký deep state vzdá, udělat si předpolí proti Rusku na Ukrajině. A Rusové to bezpečně poznají. Nedají se oklamat sliby a smlouvami. Už ne.

      1. Máte pravdu asi oba – Když nabírají události stále rychlejší spád, tak je to potom tedy spirálová šroubovice – každá otáčka je větší a větší..

      1. Ale ty Jupitery v Turecku byly nahrazeny jinými raketami. Jaderné rakety tam údajně byly až do protierdoganovského vojenského puče 2016, kdy si je po armádních čistkách Američani odvezli.

    1. Fidel prý potom ve vzteku v Havaně si rozbil zrcadlo, když pochopil, že Chruščov vyjednával za jeho zády….Fidel si chtěl s jadernou válkou zahrávat víc než Chruščov a taky se obával další Zátoky sviní kdyby ho Sověti opustili.

  4. Ukrajina je oběť cizích zájmů, vlastního současného režimu a loupeživých oligarchů. Ona je nástrojem dalšího kola Drang nach Osten.
    Dočasnost plánují banksteři KoZa zneužít k znovuvyzbrojení na další lupičskou výpravu.

    „George Orwell měl bohatou představivost a historickou předvídavost. Ale ani on si nedokázal představit, jak bude vypadat totalitní stát. Popsal některé jeho obrysy, ale nedokázal proniknout do hloubky totality, kterou dnes vidíme v rámci ‚řádu založeného na pravidlech‘.
    Současní vůdci ve Washingtonu, kteří potlačují jakýkoli nesouhlas, ho „překonali“. Je to totalitarismus ve své nejčistší podobě.“

    1. No, prvně jsem si myslel, že jste nesmírně chytrý, ale ted mi došlo, že stejnou citaci jsem už někde četl..
      Čili bylo by slušné tu dávat i odkaz na článek, ze kterého kopírujete.
      Jinak souhlas..

  5. Tá část ukrajinského území už od r.2022 není Ukrajinská nýbrž Ruská, tudíž nemůže jaksi logicky být pod ruskou okupací.

    1. Alef:
      A netransformoval se on do švába probrussselského? Vlastně podle této defétistické řeči opravdu jen vyplaval. A co když mu vyhrozili z mátušky Rusi, že zveřejní jeho spisek?

      1. S vysokou pravděpodobností je spíš jen spící agent, který bude v pravou chvíli aktivizován. KGB se neopouští, maximálně nohama napřed.

        1. Armádní rozvědka patří pod GRU. Jak to tam chodí, popsal V. Suvorov (V. B. Rezun) v románu Akvárium. To bylo Poláky i zfilmováno.

  6. Vždyť je to blbost. Dokud neřekne, že NATO a USA budou muset s Ruskem projednat návrhy z prosince 2021 a být připraveny jistou nemalou část jich přijmout, je to z pohledu Ruska o ničem.

    (Prosinec 2021 – Bylo to o bezpečnostních zárukách mezi RF a KoZa. Požadovali závazek zastavit rozšiřování vojenské přítomnosti NATO a USA, byl tam i požadavek stáhnout se na úroveň před rokem 1997 – viz článek https://www.brookings.edu/articles/russias-draft-agreements-with-nato-and-the-united-states-intended-for-rejection/ a odkazy v něm uvedené)

    1. Re: Laban

      Jste HNUSNÉÉÉÉÉJ PRORUSSSSSKÉÉÉÉJ šváb

      a máte ve všem pravdu.
      Ano, Putin, tuším že 16. nebo 17. prosince poměrně precizně definoval, co po KoZe chce, že jinak bude zle.
      A ÚÚÚPLNĚ FŠICHNI, ale cype ganc (!!!), z něj měli vrtuli, anebo ho poslali rovnou do pr…, éééé – zádele.

      Vydrží jim to vrtulování a prdelování zhruba tři roky, pokud dobře počítám.
      A jedna ale úplně trapná kolaterááál demyč – bývalý stát Ukrajina…

        1. Re: Laban

          Tak to vidíte, přece jen se najde někdo ještě hnusnější a ještě blbější…
          (-:
          Když se to ke mně doneslo v pondělních zprávách, které jsem poslouchal určo v autě na Rááádyjožumpálu, měl jsem z toho hodně špatný pocit, protože i přesto že jsem poviční dement, postačil jsem si do té doby povšimnout, že Putin VELMI MÁLOKDY mele hovna.
          Tedy že je nemele skoro nikdy. Nemlel je ani tenkrát.
          A pamatuju si (pamatuju si to proto, že tato informace je mně osobně k naprostému hovnu), že jsem českou prezentaci jeho pokecu vyhodnotil jako pokus o vyvolání minimálně třetí světové války.
          A říkal jsem si – ty vole, Vladimírku, teď jsi ale šlápl do nepředstavitelně velkého hovna. Z toho jen tak nevylezeš bez ztráty tváře.

          Ano – Putin tam tenkrát šlápl. A vylézt, jak se prozatím zdá, nemíní ani náhodou, ani omylem.

          1. VVP chce zachovat samostatnost Ruska. Což při by při přeměně Černého moře na další rybník NATO fakt nešlo. Takže musel kolegům s předstihem sdělit, že tudy ne. Bylo to v roce 2008. Nebrali ho vážně. Od té doby VVP pracoval na tom, aby ho vážně brali (Jižní Osetie, Sýrie atd.) Ale oni pořád ne a ne a ne. Asi že je mrňavý a černý pásek v judo získal už dávno?

            Posledním pokusem, jak to řešit u stolu, byl prosinec 2021. Něco se pak stalo – někdo z druhé strany snad zatlačil na pilu (později se psalo např. o výběrku na US základnu na Krymu), a následovala SVO. Nejdřív spíš kabaret pro ukázku, že jednat se dá i jinde, než u stolu. Jak to šlo dál, to už si pamatujeme. A tak se jedná jinde, jinak a s čím dál tvrdšími argumenty. Ale na stole pořád leží ty návrhy z prosince 2021 a zůstanou na něm až do doby, kdy kompetencemi vybavení frajeři a frajerky opět usednou u kávy a minerálky. Někteří si k tomu přinesou složky s mapami aktuální situace na zemi a všelijaké jiné materiály. Ale ty návrhy pod těmi novými papíry nezmizí, pořád budou nahoře.

              1. Výběrové řízení na přestavbu školy č. 5 v Sevastopolu bylo vyhlášeno již v roce 2013, závěr přihlášek byl koncem října 2013.

              2. USA mohou mnoho co chtít, ale dočasná kontrola území se konat nebude. To bude napořád. Dále bude Rusko trvat na neutrálním statusu Ukrajiny a její demilitarizaci, což v podstataĕ znamená likvidaci ukr. armády.
                Rusko tedy bude útočit i nadále třeba až do Kyjeva, dokud tyto podmínky nebudou splnĕny.

              3. Aleš:
                Jo, to si pamatuju. Ukrajina dojednávala pronájem Amíkům náhradou za pronájem Rusku = krymské referendum.

          2. Targus:
            Nemele, a to nikdy. Ale já ten dokument teda přelouskala a o házení atomů jsme tam nic nenašla. Možná má v rukávu ještě onačejší donucovací prostředky. Nejhorší mi na tom celém přijde, že je celý ten dokument vyloženě rozumný…..to bude těžká, přetěžká akceptace.

        1. Re: Iggy

          Ztráta času. Vrchní Zelí vyhlásí, že přijímá kapitulaci russssských vojsk, pokud se do tří vteřin stáhnou alespoň za Ural, když už ne rovnou za Jenisej.

      1. Aleš:
        Je v tom kapku zmatek. Já slyšela/četla, že je to:
        a) mírový plán
        b) válečný plán
        c) vítězný plán.
        Co si z toho má jedna vybrat, že.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *