19 září, 2024

Jak dlouho ještě?

Slyšeli jste v pondělí mladého Koláře, jak mluvil v České televizi v Událostech komentářích? To je přesně ten důvod, proč ještě pořád na naše veřejnoprávní médium koukám a skřípu zubama, že jim platím. Oni občas nedávají pozor a řeknou pravdu. Dělají to mimoděk… jinak velmi obstojně lžou a drží si před mordou demokratickou masku, ale tu a tam zapomenou, že musejí svůj banderofašismus skrývat.

On byl výživný celý pořad, měli tam i Foltýna a nezklamal, ale nejdůležitější byla pasáž okolo dvacáté minuty, kde Kolář naprosto nepokrytě mluvil o tom, že jsme si moc zvykli na to, že svoboda slova je neomezená, ale ona být omezena může, stejně jako mohou být omezeny všechny ostatní svobody a máme to dokonce i v ústavě.

Nevěřte mi, jděte na ivysilani a poslechněte si to sami.

Prostě svoboda slova je to, že máte ty správné narativy. Když budede vykřikovat Sláva Ukrajině, nikdo vás cenzurovat nebude a dokonce získáte i právo na dosah. Ale běda, když budete říkat odporné proruské narativy, že Ukrajina prohrává, že Rusko podporuje tři čtvrtě planety a že Česká televize vytrhává z kontextu věty Sitting Pinga, aby to vypadalo tak, že se Čína už už chystá Rusko hodit přes palubu.

Přitom svoboda slova spočívala vždycky v právu říkat věci, které lidi nechtějí slyšet. A především říkat věcí, které vlády nechtějí slyšet. Říkat věci, které jim rozebírají ten jejich krásný svět strategické komunikace, podle které se tu máme dobře, ceny potravin klesají, ceny benzínu také, migrační pakt je v pohodě, sto tisíc syrských inženýrů by nám tady slušelo, protože z toho žádná kriminalita nebude a pokud ano, vyřeší to zákaz nožů.

Prosím, všimněte si, že naše „proruské narativy“ nedělají žádnou reálnou škodu. Když Vidlák řekne, že Ukrajina prohrává, tak kvůli tomu fakt neklesají burzovní indexy. Když řeknu, že vláda je neschopná, nikdo kvůli tomu nepřijde o prémie (tedy, kromě Foltýna, protože ten mě má přesvědčit, že vláda je schopná). Nikomu nevykládám, že prodávám zázračné hrnce, nevnucuju nikomu vodní filtry, které už má každý doma a dokonce ani nedělám reklamu žádnému pojištění nebo hypotečnímu makléři ve které bych vysvětloval lidem, jak je skvělé mít dluhy.

Prakticky všechno to, co by Kolář nejraději omezil a zakázal, je předběžná opatrnost. Prakticky všechno, co dezoláti říkají, je varování před ukvapenými rozhodnutími. A samozřejmě, jsou to odhalení toho, že Nerudová je blbá jak troky, Petr Pavel má se ženou stosedmičkové společné IQ manželů, Fiala je notorický lhář, který porušil všechny sliby, Rakušan je přes svůj krypťák napojený na organizovaný zločin, Bartoš je manažersky naprosto neschopný a na Ukrajině se staví pomníky Romanu Šuchevyčovi, který se do Evropy chtěl dostat tím, že stromy ověšoval oběšenými dětmi.

Všimněte si, že vůbec nemluvím o Jurečkovi a Markétě Pekarové Adamové.

Dezolátsky přidávám další varování – Ondřej Kolář se už ani netají tím, že chce zavést autoritářský režim. Chce to udělat stejně, jako to udělaly všechny autoritářské režimy před ním. Zaštítí se tím nejlepším, co lidstvo vytvořilo, schová se za svobodu a demokracii, ale představuje si ji tak, že demokracie a svoboda je to, co dělá on.

Vlastně máme jediné štěstí – novodobý fašismus tady zavádějí neschopní idioti. Proto to nevypadá jako Výmarská republika, ale jako fraška. Bohužel, že bychom my byli o moc chytřejší, to bych také neřekl. Jestli jednou budu hrát nějakou politickou roli, připomeňte mi, že za poradce chci Ivo Budila, Mariana Kechlibara a pak potřebuju někoho, kdo se postará, abych nezparchantěl… Proč Ivo Budila? Protože on ví všechno, co se v Evropě odehrálo od roku 1600. Proč chci právě Mariana Kechlibara? Protože on mi bude říkat věci, které nechci slyšet…

Jak dlouho ještě se může udržet tato iluze demokracie? Řekl bych, že jí odtikávají poslední minuty. Mladý Kolář není žádný bazén s inteligencí. Jestliže v televizi mluví o potřebě omezit svobodu slova, tak proto, že to už mockrát slyšel od tatínka a od kamarádů, kterými se obklopuje a nejspíš se na to už připravují i legislativně. Eurokomisaři zatím píšou Muskovi, Francouzi zatýkají Durova… V Americe se chystají volby, kterým půlka národa neuvěří, ať dopadnou jakkoliv, v Německu se bodá o lidí ostošest, projednává se oficiální vyslání vojenských instruktorů na Ukrajinu, vojenská policie dostává nové mobilizační pravomoci…

Uvědomuje si ten Kolář, že když bude omezovat práva, bude se k něčemu podobnému muset uchýlit i druhá strana, pokud nebude chtít prostě prohrát (a odjet do koncentráků)?

Ozbrojte se. Máte na to zákonné právo. S Foltýny a Koláři v čele to bohužel budete brzy potřebovat. Budete to potřebovat za všech okolností. I kdyby tato vláda normálně padla a dopadlo to dobře, tak na Ukrajině to zaručeně dobře nedopadne. Tam jsou ozbrojení po zuby a protože jim Rusové právě teď rasují poslední rozvodny i elektrárny (kdyže jim měly dojít ty rakety?) tak se všichni voři v zakoně brzy přesunou sem. Budou tu mít spoustu chudých soukmenovců, kteří pro skývu udělají cokoliv… Ne, nebudeme to tu mít jednodušší než Němci s inženýry z Afriky.

Naštěstí vám Kolář vysvětlí, že Ukrajinci slavně vítězí v Kurské oblasti a kdo tvrdí něco jiného, tomu je třeba omezit svobodu slova.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

360 thoughts on “Jak dlouho ještě?

  1. Vidláku, mám pro Vás námět na článek.
    Nechcete zaglosovat na téma (při)posranosti českých odborů? Po včerejšku je mi na blití, jen co slyším to slovo…
    Nechápu, jak může být vůbec ještě někdo dnes v organizaci, která absolutně nedostává své hlavní funkci, tj, brát se za práva zaměstnanců.
    „Chtěli jsme navýšení platů patnáct procent, byli jsme ochotni jít i na deset, pak na sedm, vláda dala pět a pak nic a co my na to? Budeme dále JEDNAT!“
    Pavel Bednář na dotaz ČRo: „Pojďte nám prosím ještě jednoznačně říct, jaké jsou tedy aktuálně vaše požadavky na růst platů?“ odpověděl:
    „Tak od 1. září samozřejmě nic nebude, letošní rok je podle mého názoru už pasé. Pro nás je teď důležité jednat o platech na rok 2025“ (viz: https://www.irozhlas.cz/ekonomika/vlada-nas-vydirala-pokud-bychom-navrh-na-zvyseni-platu-prijali-nemeli-jsme_2408291112_tko )
    Jsou někde ve světě (při)posranější odbory než ty české? Stávka? Ó né, jen to né!!! (copyright Dobšík na protestu, kde byl Vidlák mezi řečníky). Raději budeme jedat a budeme jednat a budeme jednat a budeme jednat…
    Kurva fix (pardon), co je to za hydru, která i přes všechny bulíky, co navěšela na nos svým členům, je stále pevná v kramflecích, neodvolatelná, nereformovatelná a nepoučitelná? Odvolají Středulu, aby si ho zase zvolili. Po největším „vyfuckování“, které od vlády včera obdrželi – to je vyloženě výsměch, za který by už v Paříži davy proudily ulicemi – na facebooku ČMKOS stručný článek o hovně a pod ním debata plná lidí, volajících po stávce, na jejichž dotazy (jako vždy) nikdo neodpoví. Na webech ostatních organizací, které jsem letmo prohlédl, rovněž nic. Stáhnou jako obvykle ocas, pronesou pár stupidních frází a ticho po pěšině.

    Vidláku, nestálo by za to píchnout svým ostrým „perem“ do tohoto zpuchřelého vosího hnízda? Případně, máte-li nějaké zákulisní info, které můžete pustit, neozřejmil byste, prosím, čtenářstvu, proč se podle Vás děje, co se děje?

    1. Středula je členem Aspen institutu, a má drahé zegary (hodinky).
      Když odbory nesouhlasí s návrhem (na nějaké) zvýšení platů, tak naše rozpočtově odpovědná vláda nedá nic.
      A copak brání někdo vládě, aby to mizerné zvýšení platů bez souhlasu odborů mohla sama realizovat? Vláda se skrývá za paraván „odbory“!

  2. Tak z Stačilo začínají bejt bobky, na A11 televizi na Konečnou kýble fekalii, a konto jejího vyjádření k zákonu o pravomocech vojenské policie a videa kde hradní pomocí UI jakoby popisuje zdejší marasmus

    1. Samozřejmě. Brzo přijde na řadu násilí, doufám že má Kateřina Konečná a její team připravený plán jak se různým fyzickým útokům bránit a hlavně mediálně důsledkům protože tady finguje ono “jeho bratra zavraždili tak to asi bude taky pěkný výlupek” voliči neradi strany které jsou cílem násilí.

  3. 🇺🇦 ‼️ 🇺🇸

    Jen tak mimochodem

    Ukrajina přišla o první stíhačku F-16

    Ukrajinská armáda v pondělí přišla o jednu z amerických stíhaček F-16, které jí v posledních týdnech dodali spojenci. S odkazem na nejmenovaného vládního úředníka o tom informoval americký deník The Wall Street Journal (WSJ). Podle CNN stíhačku pilotoval Oleksij Mes, jenž podle nejmenovaného představitele z ukrajinské armády zahynul.
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajina-prisla-o-prvni-stihacku-f-16-40486030

    https://t.me/RVvoenkor/75939

    1. Ukrajinský letoun F-16 byl sestřelen ukrajinskou raketou Patriot, uvedla členka výboru Nejvyšší rady pro obranu Mariana Bezuglaja.

      1. Furt se s těmi patrioty ne a ne trefit, tak to prubli na F-16 a ono to vyšlo. Mají tím ověřeno, že když se patriotu chce, tak to jde!

  4. Pro ty, kteří jsou tu nejen služebně….
    Shodneme se na tom, že rozhodnou externality. Teprve v rámci toho se uplatní domácí politické síly.
    Za sebe Přeji Trumppvi aby se dožil voleb a aby je i přežil.

    1. tak jestli se ho snaží zabít všechny 2a3písmenkový agentury v USA, který jsou přímo řízený DEMama (což jsou úplně všechny), nebude to, chlapec, mít snadný

  5. Policie v Buenos Aires ve středu použila slzný plyn proti demonstraci důchodců. Ti protestovali proti prezidentskému vetu zákona o valorizaci důchodů. Policie podle agentury EFE některé účastníky demonstrace bila, při střetech zasáhla i několik novinářů. (Idnes)

    1. Re: Ládik!!!,

      Co s holotou, která nechce ani makat, ani umřít.
      Náš jedině krásný PePa107 eutanázii. Ještě VÍCE takových PePů! Je potřeba peněz na eurozbraně a ne živit holotu!

        1. Take tomu neverim. Von je Pepa v jadru dobra duse a vzdycky byl pro tydlecnty lidi, proste humanista. Problem je ale s temi svinemi co maji jine politicke nazory, to se bude muset do budoucna nejak poresit, nejdrim zkusime prikopy, pak prevychovne tabory a kdyz bude nachytana v zaloze eutanazie, nemuze to prece dobre veci uskodit. Vzdyt svine se prece take zabijeji uz dnes humanne na jatkach tak co. Pak uz budou mit vsichni stejny nazor a konecne zavladne klidna a stabilni demokracie.

  6. A co ta Vaše Hydra. Moc to nešlape co ?
    Protože na takovou blbost nikdo nemá čas a chuť. A vůbec je bomba, že se tam nahlásí někdo, kdo se ještě veřejně chlubí tím, že nikdy neplatil. Pro ty si fakt exekutor rád dojde.

    1. Nejvtipnější je to rozbité zobrazování procent přihlášených pod aktuálním počtem emailů.

      Místo „6.21%“ se zobrazí jenom „21“. Očividně při návrhu webu s takto malým a pomalým přírůstkem hlasů nepočítali, takže se celý text do tohoto pole jednoduše nevejde dokud není dostatečný počet lidí.

      Asi měli přehnaná očekávání.

    2. Nedojde. Nemá exekuční titul. Cesta k němu není snadná. Rozhodně ne na základě pindů v diskusi a nějakých kdesi.
      Nicméně vítám nového diskutujícího. osobně anebo služebně?
      Co když většina je tu služebně, z různých součástí…

  7. Pozor pozor, je tu dozor.
    Tak jsem se na Vás zase došel kouknout. Teda Vidlák, to je kus. Každej den tady nasype trochu zrní pro svůj fanclub a Vy zobete a zobete. Nebylo by lepší se řídit heslem – Co mi není rovno, potom mi je hovno ? Jenom jeden z Vás tady je v aktivní politice a zbytek jen chrlí svá moudra bez jakýkoli možno něco ve skutečnosti ovlivnit. A jestli si ještě myslíte, že ti jako miliardáři Muskové, Zuckeberkové, Durové a další něco vlastní a řídí, tak Vám ještě nedošlo, že všechno je jen bouda na tupce a tím,, že používáte internet s těmi Telegramy, Facebuky a dalšími jen umožňujete sdílení citlivých osobních informací, které povedou k Vaší porobě v budoucnu. A kdo to celý řídí ? No ? To je právě ono, nikdo. Propadlo to díky umělý inteligenci do chaosu a po Světě mezi sebou bojují skupinky vlivných a bohatých. Proto se blížíme k 3.Světový.

    No a na závěr něco k zamyšlení.
    Proč tu v Evropě nebojuje církev proti islámu ? Mělo by to přeci být nábožensky zaměřený ne, co ? Je to konkurenční vliv ?

    1. Na to se zeptejte pana Františka na svatém stolci, co má v plánu..
      My tu jsme malí páni, takoví ti gaučoví generálové. Ale alespon je zde legrace, člověk se i občas zasměje.

    2. A.Tom: Protože církev se po 2. Vatikánském koncilu v určitých směrech natolik liberalizovala, že už se nesnaží bránit ani své věřící v Africe proti džihádu. Papež se jen modlí za mír. Liberalizovala se, ale stejně se nezavděčila mnoha liberálům. A paradoxně tradičněji vedené semináře mají víc zájemců o studium teologie než ty modernistické. To platí v Africe i Severní Americe. Jak psal už mistr paradoxu Chesterton, ze to jsou ty paradoxy, které potom podrobné popisoval.

      1. V Syriikřesťanum pomáhalo jen Rusko. Dodavali jim zbraně, kterými si bránili vesnice před produktem pravdy a lásky na 4. V tech vesnicích se schovávali i místní muslimové, sic. Ano , katolická Církev se jen občas v kostele pomodlila za mír ve světě. A tím podpora skončila. A František vyzýval k usmíření a umyl muslimům nohy. Asi tak.

    3. : A.Tom
      – jedná se zde o Foltýnovské hovno nebo svini ? Doporučuji se doučit spisovnou češtinu. Ne každý je Větva nebo alespoň Targus. Vítězství zdar !

  8. Jedno musíme vzít ne vědomo, Kolářové pracují pro USA a je úplně jedno,kdo tam bude presidentem. Takže, dokud se to v USA nezmění, nerozpadne,není šance něco změnit ani tady.Stačí aby věřitele pohrozili a každá vláda bude poslušná.

        1. Nejzávažnější jsou demogafické změny. Detroit v hajzu, západní pobřeží v hajzlu. Už to dolejzá i do Bouldru.
          Tak, s odstupem jak ustal příliv z Evropy. Půda po vygenocidovaných domorodcích už netáhne, „neomezené možnosti“ jsou minulostí.

      1. Jak to bylo s tím jejich předkem ? Někdo to rozebíral, osobně jsem to viděl na Hovínkách, kdy se ještě svobodně daly vkládat odkazy na jiné www stránky, jak je samozřejmostí zde nebo na D-Fens(ovi). Já bych si dokonce tipnul na Vlka. Ofocený papír, Otto Kol(l)ar, důstojník gestapa, chycen Američany a propuštěn bez trestu. Tatík Onřeje se moc bránil, že je to dezinformace, že rozhodně VNUK už jen časově být nemohl (podplácení se nekonalo a ani ta částka nesouhlasí nebo jak se to dnes říká…) Ale s pravnukem by to do sebe zapadalo perfektně. Prý. Takže bych se nedivil. Potomci fašounů nám tu vylézají z děr.

        1. A což teprv jak pobělohorští Kolářovci řádili za Habsburků! Neekologické topili Kralickejma! O Prakolářovcích ani nemluvit. Vyhubili mamuty.

          1. Cítím, cítím Foltýnovskou svini…Koho normálního by napadlo neustále komolit Schumacherův nick tisíckrát. Tipuji správně, že se Schumacherem TO nemá nic společného ? Nicht wahr ?

  9. Pro případ, že by nestačily korespondenční volby, otevírá poradce pana generálprezidenta, tatínek výše jmenovaného Ondry Petr Kolář (jablko prostě daleko od stromu nepadne), další Overtonovo okýnko: Problém je v tom, že dneska může volit každý vidlák. On si umí představit – a byto by to správné – stejně jako v případě řidičáků nebo zbrojních průkazů, aby voliči skládali zkoušku z hodnotového myšlení. Nevěřte mi, poslechněte si to sami: https://www.mujrozhlas.cz/osobnost-plus/petr-kolar-prezidentuv-poradce-predseda-pripravneho-vyboru-prazskeho-summitu-globsec#t17:34

  10. To si z nás fakt dělají prdel, nebo mají tak vymleté palice?
    Včera kňučení, že je kasa prázdná a dnes „Podle Bartoše je problém stavebních úřadů v málo lidech i penězích. Přidá jim“
    „Bartoš poté přešel na téma platů ve státní sféře. „Zmínil bych podstav na stavebních úřadech, kde chybí tisíce pracovníků. Stávající dělají práci za nevelké velké ohodnocení,“ uvedl ministr s tím, že nově budou pracovníci dostávat osobní ohodnocení až do výše 100 procent tarifního platu, což doteď možné nebylo.“
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministerstvo-pro-mistni-rozvoj-komplikace-digitalni-stavebni-rizeni-ivan-bartos.A240828_122048_domaci_vank

      1. No ale opravdu, mám tam spolužačku před důchodem a taky je naštvaná – práce jak na kostele a za málo. Viděl jste někdy běžné stavební povolení ?? cca 10-15 stránek i více, text jak rozhodnutí od soudu, prostě katastrofa !!
        Z mladých se tam nikdo moc nehrne a když tak jen ženy a ty jsou někdy emočně labilní, takže pak je složité s nimi jednat.
        Ale na to měl přijít dříve, tímto jen kamufluje kolops své slavné digitalizace.

        1. Anon:
          Na stavebním ouřadě musí být emočně labilní každý, zvláště teď. Emočně labilní zákazníci spustí lavinu a už to jede. My jsme měli co do činění se stavebním odborem ještě za hlubokých komančů – tenkrát nebyly věci, ale ani papíry. A teď je oboje…….neteřin muž je stavař a nemusel se tedy příliš učit, co je potřeba, přesto mu trvalo dva roky, než měl všechna lejstra pokupě. Jak to vypadá teď s těma bartošovinama, to si ani nechci představovat.

          1. No a pak přišla revoluce, stavební odbory zlikvidovaly všechnu dokumentaci, co mohly a co měl kdo postavený načerno, to najednou bylo v pořádku.

            Aspoň u nás to bylo přesně takhle.

            1. Anon:
              To teda nevím, u nás asi ne. Před asi třema lety se celostátně doplňovaly údaje do katastru a něco jsem potřebovala – na stavebním to našli.

    1. Tak digitalizace stavebního řízení = více lidí a více nákladů… no už se nemůžu dočkat, jak příští rok i za tohle bude moct Babiš.

      1. To není jenom „digitalizace“ stavebního řízení, ale „digitalizace jako taková.
        Kamkoli vstoupila, přibylo lidem úkonů, bez kterých se předtím zcela obešli, a ubylo jim času na práci.
        Místo omezení administrativy jí šíleně přibylo 🙁

        1. V našem státě se pod pojmem digitalizace chápe shromažďovaní všech možných udajů o občanech za účelem jejich následné buzerace.

        2. Digitalizace je o tom, že se převede práce z úředníka na občana.

          Před pár dny bylo v TV, jak chtějí zrušit či zpoplatnit letáky supermarketů.

          Nevím, jestli se na to někdo dívá. Když vezmete skutečnej leták, otočíte každou vteřinu stránku a za minutu dvě jste to prolistovali. Na počítači to trvá a trvá.

          Naživo položíte jednu otázku, co vás zajímá, dostanete odpověď a vyřešeno. Po netu to musíte pročítat všechno.

    2. Uprostred vseobecneho niceni vseho , je predstava, ze nekdo z vlady vopravdu chce neco budovat je smesna..Tak jako cely dejiny sveta sou jen smesnou kupou abstraktnich nesmyslu. Trpasliku vzdelani..
      Pedagogie je jen zaklad aby se svet vyvinul , tam kde je dneska. Zajisteni a utoky systemu proti zivotu normalni lidskosti.
      Napr. vychvalovani francouzsky revoluce. Vznik socialni demokracie.
      Panujou jen velky panicky obavy ,ze by rus zase moh osvobodir Evropu ,od vlastniho zniceni vlad a obohacovacu.To provadeji horecne a vsemi moznymi metodami a utoky.
      A vod usili na konecny zniceni. Ponevadz .
      Rus ma zachranu Evropy v naplni prace. Uz se tak narodi.
      Cely stoleti to trvalo . Takze schwabachove sou jen dalsi hitlove.
      Kdyz Evropa nakym zazrakem vyvoj do pouziti nukl.zbrani prezije , za cas se objevi a prijdou zase.To zase ma v naplni prace Evropa.
      Kazdej rezim stoji na tom ,ze populace sou ,jaky maji vudce.
      A ti zase maji pouckovaci ucitele na to vladnuti.
      Dnes uz se nic netaji Az vsichni uveri nasim lzim vod 6 let do nich nacpavanych
      ve dne v noci pak sme vyhrali ,prohlasuji..A spousty sou vdecny za tyhle vzdelavani.
      Vodhalil to Orwell..Valka je mir.

      Nekdy lide reaguji na predstirani vlady..Napr.lide byli sjednoceni v 38 branit se utoku nacistu ,kdyz Benese povazovali za sveho ceskeho presidenta.
      Ten je hned vyved z omylu. Aby stal v ceste hitlovi a jeho napadeni SSSR.
      Dodnes nektery veri a poucuji jeho blaboly v milionech slov kecu a v knihach.
      Vice kecu ,vice tun knih se rovna vice lzi a pretvarky zla.
      Kdyz my mame bejt zniceny ,protoze sme k tomu vybrany /zvoleny/ ,protoze nic jinyho neumime ,tak at nejdriv znicime ty pod nami..A vsecko zivy.
      Zrejme system uz vyzkousenej predtim hitlama a spol ,se ted pouziva na vsecko zivy.
      Hledam marne priklad vubec neceho ,co by nebylo dnes pouzivany a zneuzivany proti nam ..Napr. dulezita je elektrina pro vsechny ,ale v jejich rukach je agent zkazy.

      1. Napr. tzv. demokraticka predstirana svoboda neni nic jinyho, nez umysl ,voni se postupne znici este pro nas , mezi sebou..
        Vezmete si , co svobodne nektery udelali z hudby, az do tezkyho /heavy/
        techno ,kovovyho /metal / ramusu a neuveritelnyho ramusu a co nalakali zajemcu.
        Touhle hudbou muci ve veznicich..

        Na Foltyna taky nebylo treba cekat , uz byly davy jich zavedeny i tady ,/tymakovany a tymo, se staraji nekonecnymi nadavkami ve dne v noci napr../.
        Z toho taky neni uniku..

        /Co je svoboda tomu nikdo nerozumi ani nechce, co je pravda totez .
        Nikdo nevi co je IQ , vetsina nerozumi nicemu a vo to vic jeci a mnozi se utoky na
        zniceni nasi materstiny.

        Volne povolovane pod rouskou demo svobody propagovany , sou
        destrukcni instinkty a impulsy davu ,ktery porucnici, jen podporuji..
        Prikladu spousty../Prikladu a nejhorsich v Nemecku v Britanii ,
        objednanych a pozvanych ,hojnost/.

        Oboji davy ,mistni /z tech mame vlady a urady ,prave takovymi davy volenymi /
        i cizi ,nas spolehlive znici. Davy nikdy nemuzou odolat imupulsu niceni..
        Hledaji prilezitost vsude a za kazdou cenu.
        Nenavist a davova na lidi v Praze, napr.
        Takovy este nejvic jeci stiznosti na vsechno..Hlavne na to cemu davy
        primitivu zaniku nerozumi ,nerozumi nicemu a neumi ani napsat, co se jim nelibi..
        V takovy situaci ,neni mozny porozumet ,ze porad existujeme ..
        Snad ze bez nas, by zlonacisti vsech dob , nemeli obeti..Nebo tak ..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *