29 září, 2024

Vyhladovět je!

Kauza střelce z filozofické fakulty se po zveřejněném závěru z vyšetřování nijak neuklidňuje. Naopak. Ukázal se policejní šlendrián, který jde jednoznačně za pražským policejním šéfem Petrem Matějčkem a samozřejmě za ministrem vnitra Vítkem Rakušanem. Oba totiž lhali, jako když tiskne.

Ze závěrů vyšetřování jednoznačně vyplynulo, že policie ve Středočeském kraji věděla, že má co do činění s mimořádně nebezpečným pachatelem, který je ozbrojený a pravděpodobně se chystá vraždit. Věděla, že nejspíš má co do činění se střelbou v Klánovickém lese, věděla, že zavraždil otce a svěřil se své kamarádce, která na základě jeho zpráv zalarmovala policii.

Ale… pak se ukázal český systém „rozděl a panuj.“ Praha je jiný obvod, vládne tam jiný náčelník a tak Středočeši předali Pražákům informace a dál to byla práce pražských policajtů. Ano, takhle to u nás máme. Máme v podstatě čtrnáct krajských policií. Pražáci vyslali dvě hlídky do příslušné budovy, ty se tam jen tak zlehka poptaly, nevyžádaly si kamerové záznamy a odešly do jiné budovy, kterou nechaly vyklidit a to tak, že někteří studenti přešli do té „správné“ budovy, kde se Dejvy Kozy zatím odhodlával k činu.

Hned od začátku žádal Matějček, ať se v tom nikdo nevrtá a Rakušan na potkání všude tvrdil, jak byl policejní zásah bezchybný. Mééédia jim to ulehčila a skutečně, půl roku se v tom nikdo nevrtal. Když máte tu správnou vládu, tak jsou hlídací psi demokracie zbyteční… Matějček celou dobu, až doteď lhal, že měli informace o tom, že Kozák chce spáchat sebevraždu a podle toho k tomu přistupovali. K této verzi přizvukoval i náš vrchní Dozimetr a vlastně mu svými kecy půl roku chránil funkci. Až teď se ukázalo, že Matějček věděl, s kým mají tu čest a prostě to podělali.

Když nějaký recesista zavolá na policii, že je ve škole bomba, tak se škola vždycky vyklidí, i když je v podstatě stoprocentně jasné, že tam žádná bomba není. Když středočeská policie zavolá pražské policii, že na filozofickou fakultu jede ozbrojený člověk, který před pár hodinami zavraždil otce, tak se nestane skoro nic…

Rakušan to kryje i když ví, jak to bylo. Kryje Matějčka, i když by ho měl vyrazit ještě ten večer, co se to stalo. To Matějček má v rezortu bordel, který hodně přispěl k patnácti mrtvým a každý ministr, který si cení své kůže, by ho okamžitě obětoval a právem. Rakušan ne. Ten se rozplývá nad tím, jak nikdo nemá nic zjišťovat, aby to neinspirovalo další vrahy. Prý jsou na to studie…

Akorát se pak ukázalo, že žádné takové studie nejsou. Ministr zase jednou dezinformoval a s ním celý majnstrým, jeden vedle druhého.

Tohle všechno ale už víme. To se teď rozpatlává prakticky ve všech novinách, protože tentokrát neumřeli nějací zasraní dezoláti, na které není nutné brát ohled, ale zemřeli budoucí příslušníci elity, kteří všichni měli ty správné názory. I Myrda Kalousek už v neděli hodil Rakušana přes palubu.

A já se ptám… Sakra, co ten Matějček na Rakušana ví, že se ho ministr tak vehementně zastává, i když si tím dost pravděpodobně podřízl svojí vlastní politickou větev? Proč se ho zastává i teď, když už je celému národu jasné, že Matějček je prostě neschopný blb, který si z funkce dávno udělal pašalík a na policejní práci dlabal. Proč Rakušan drží ruku nad někým, který udělal kolosální průser a ještě o tom bez uzardění půl roku v kuse lhal?

Co Matějček na Rakušana ví? Něco ohledně těch pěti dozimetrických mrtvol? Zařídil, že nějaké důkazy zmizely ze světa? Nebo zmizely v jeho soukromém trezoru a pořád je tam má, aby svého oblíbeného Víťu držel v šachu i teď, když začíná jít o ministerský kejhák? Co ty dva spojuje, že zůstali bok po boku i když jim hoří koudel u zadnic a jejich křesílka se houpou jak v uragánu?

A jak by dopadly volby, kdyby novináři nebyli skety a zjistili už před dvěma měsíci, jak to celé bylo? To by Kandidátuše asi nebyla v ojroparlamentu, že? Ani Farský by tam nebyl…

Veřejnoprávní média jsou mrtvá. K ničemu je už nepotřebujeme. Kryly hnusnou špinavou hru a co hůř kryly dva špinavce, které nezastaví ani patnáct mrtvých. Veřejnoprávní média kryly úplně normální komplot a mafiánské praktiky. Vidíme je v přímém přenosu. Ministr s policejním šéfem se navzájem kryjí, aby se vyvinili z odpovědnosti za patnáct zmařených životů a aby se nezjistilo, jaký bordel mají v Praze na policii.

Schválně, co se stane teď. Schválně, jestli se najde alespoň jeden novinář, který zjistí ze záznamu, co přesně řekli Středočeši Pražákům. Schválně, jestli někdo vypátrá, proč policejní hlídky nežádaly kamerový záznam a proč se zdržely tak krátce. A schválně, jestli nějaký intervjuk zjistí, jak vysoko šly šlendriánské rozkazy, které měly na svědomí tu zkázu. A hlavně, schválně, jestli se vůbec dozvíme, co psal Dejvy Kozy ve svém dopise.

Jestli to do týdne nebude venku, tak bych prostě přestal platit koncesionářské poplatky. K čemu nám je Česká televize? K čemu jí platíme sedm miliard, když nehlídá demokracii a nechává mafiána, ať kryje druhého mafiána? Před rokem a půl jsem dával nápad na projekt „Nekrm hydru.“ Možná bychom ho měli oprášit. Půl roku novináři nekonali. Půl roku nechávali vše ležet, aby pominula naléhavost a aby se zmírnil dopad průseru. Tohle bychom si prostě neměli nechat líbit. Neměli bychom dovolit, aby takoví hlídali naše politiky. A teď nám to chtějí ještě zdražit a platit by měli i ti, kteří televizi ani nemají. Stačí, že mají mobil.

Stejně tak naši novináři zatajili mírovou smlouvu mezi Ruskem a Ukrajinou. Zatajili, jak vznikla a kdo ji poslal k šípku. Zatajovali situaci na frontě, zatajovali situaci v zázemí. Hráli si na pravdomluvné, ale jsou to lháři, lháři, lháři. To díky nim si Rakušan i Fiala mohou dovolit ty svoje kecy, jak jde všechno správným směrem.

Týden…

Buď za týden budeme vědět všechno a nebo si dám ještě jeden CK úkol. Vyhladovět tu hydru na Krkavčích horách.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky. Číslo účtu: 1769955003/5500 IBAN: CZ8355000000001769955003. Kdo chce, může přímo na stránkách Institutu pro platbu použít QR kód. Doporučuji poslat platbu a druhý den si zadat adresu pro zaslání. Stačí přímo na Vidlákových kydech kliknout v záhlaví na „objednat knihu.“

213 thoughts on “Vyhladovět je!

    1. Paní Samková je právnička a tak si dává velký pozor co a jak naformuluje. Ve skutečnosti je gumák mnohem, mnohem horší!!!!

  1. Návrat Lichtenštejnů.

    I na radnici v Olomouci se shodli, že nechali zorganizovat venkovní panelovou výstavu na Horním náměstí.

    Lichtenštejnové 800 let udržitelnosti.

    1. V Čechách
    2. V dějinách
    3. Bohatství
    4. V pokoře
    5. V rodině
    6. Ve válce
    7. Ve státě
    8. V krajině
    9. V lese
    10. V umění
    11. Ve světě

    Prostě vše umí k dokonalosti.

    Sdělení – brzo budeme u vás a zabereme si 2.000 Km2. Ještě chvíli.
    Krásně ukázané, jak si máme na nich zvykat za podpory olomoucké radnice.

  2. Hmm, zlatý protektorát. Stačilo mít papír z opravny, že vám vykuchali krátké vlny, a bylo po starostech.

    Po rodičích i obou dědečcích mi zbyly rádia, a ve všech krátké vlny fungovaly. Po jednom dědečkovi mám dokonce ještě sluchátka, na která ten Londýn poslouchal.

    Demokraturní „právní“ stát holt dokáže postavit občana do latě mnohem lépe než nějaký přiblblý říšský protektor 😄🤗

  3. OT
    EU přijala 14. balíček sankcí proti Rusku, uvedla Rada Evropské unie.
    Přístup ke třem ruským médiím – RIA Novosti, Izvestija a Rossijskaja gazeta – bude omezen v EU od 25. června.

    Rusko v reakci na omezení ruských médií omezuje přístup k vysílacím zdrojům řady médií EU, uvedlo ministerstvo zahraničí.
    Z ceskych medii omezili vysilani a pristup k:
    Ceska Televize
    Seznam Zpravy
    https://t.me/rian_ru/250784
    😀

    1. Jó, „svoboda“ Internetu…
      Jenže 1413 kHz…
      Panimáju.
      Dojde na obnovení zahraničního vysílání na krátkých vlnách? Ozvěny minulosti…
      ATS-803, Sony ICF SW 7600GR, Sony ICF SW 11, Grundig YachtBoy 10. Vždy připraven. Baterky naláduj, anténu vztyč! Natáhni. Přes laděný obvod připoj.
      Analogové ladění je výborné pro rychlé projíždění pásma.
      Samozřejmě že jsou satelity.
      Jenže „Mé nástroje nejsou složité,“ pravil šaman a zachřestil tukaní lebkou.

    1. Stojí za to si najít fotky, co za šrot tam USA poslaly.
      Už se nedivím, že z nich má Čína akorát tak záchvaty smíchu.

  4. Už jsem to tady psal, neplatit není řešení, jednou jsem to zkusil. Ani ne po šesti měsících jsem měl v DS platební rozkaz od soudu – zaplať, Kamile. Jinak tě čeká exekuce. Takže mne to stálo soudní poplatek + náklady řízení, které osvícená soudkyně ČT nepřiznala v plné výši, ale pokrátila je, takže mi ušetřila pár stovek..

    Řešení je hromadná žaloba nás dezolátů na vydání bezdůvodného obohacení, protože ČT neplní svou zákonem určenou funkci. Akorát nejsem právník, tak nevím, jestli už u nás konečně schválili nějaký rozumný zákon o hromadných žalobách. Do toho bych šel hned, místo krmení exekutorské hydry, která si na neplatičích ráda smlsne.

      1. Re: Targus

        Jenže já MÁM telku a v autě rádio. Jen na většinu programů nekoukám, na ČT skoro na nic, kromě některých starých filmů na Dvojce. Za ty jsem ochotem platit individuální poplatek.

        Navíc teď už bude to švejkování úplně k ničemu, bo nový zákon a stačí mít počítač nebo telefon připojitelný k netu.

        Prostě mi ta hromadná žaloba připadá jako nejlepší řešení, těžko by se dala vymlčet, kdyby se přidalo třeba několik set tisíc lidí. Klidně bych se ujal organizování, ale byl by potřeba kvalitní právník.

        1. To je stejně tak dobrý nápad jako ptát se na Gestapu, jestli by Ti povolili poslouchat alespoň Londýn.
          Možná, že by bylo užitečné přejít do lhacího módu jako Kryton.

        2. Re: SB

          Njn., když tu telku máte, tak ji máte. Bez komentáře. Neboli nestěžujte si.

          Btw. s vlastnictvím kompu bych poslal soudruhy do prdele. Komp není zárukou příjmu TV signálu. Neboli k tomu by byla potřeba televizní karta a datové připojení.
          Pokud si datové připojení neplatíte, nemáte připojení na telku.

          Nebo jsem něco špatně pochopil?

          1. Obávám se, že ano. Podle mne dle zákona stačí počítač s připojením k internetu, bo televizní program se dá přenášet po internetu. Mobil dtto.

          2. Znate dnes nekoho kdo ma komp a nema datove pripojeni? Nehlede na to, ze s novym zakonem i tohle pada.

            A blbe je, ze sance clovek – CT nejsou vyrovnane. Je jedno, co si o te situaci myslite vy. Jakmile CT usoudi, ze nemate pravdu, tak ji nemate, k tomu ji dopomahej buh, soudy a exekutori.

            1. Přesně tak, k ruce ma kompletní represivní aparát. Já jsem se nedostal ani za první linii jejich zákopů a stálo mne to nějaké ne úplně zanedbatelné peníze. Navíc je v tom člověk sám. Kdežto hromadnou žalobu může podat třeba milion nespokojených diváků, kteří se pak podělí o náklady toho cirkusu.

            1. O poplatcích:

              „Nepálil jsem pane soudče. Nemůžete mě zavřít!“ pravil Janko
              „Ale máš přístroj na pálení!“ pravil pan nadstrážmistr
              „Tak mě zavřete rovnou i za znásilnění!“
              „Ty jsi někoho znásilnil? “
              „To ne, ale mám na to přístroj!“

              (Nebudu prznit slovenštinu….)

  5. Současná vládá říká jak musíme šetřit, tak co se dal dělat, doba ne zlá, proto bude třeba většinu programů i s kavkami prodat soukromému investorovi a pak umístit zbývající kanály do regionů s levnější pracovní silou.
    ČT24 a obecně zprávy a publicistiku do České Třebové, ta je hezký uprostřed republiky.
    ČTD tedy dětské pořady do Mostu
    ČT2 tedy kulturu do Olomouce

      1. Pihel je malá vesnička v Libereckém kraji, kousek od Nového Boru: Tam by se všichni nevešli. A chudáci místní.

        1. Řešením by bylo, že by si přesouvaní napřed zbudovali vlastními silami nové sídlo s názvem Liberálně Demokratická Pihel Nezávislé Žurnalistiky nebo zkráceně (a lépe) Tmavý Pihel. Celou tuto novou pihel a zejména vysílač pak ohradit ekvivalentem Faradayovy klece a na krkavčí hory konečně vpustit novináře hodné toho jména.

  6. Ovšem na druhou stranu, je potěšující, že jsou i nedutohlavci. Například IKEM. Dotáhnout do úspěšného konce s příkladnými flastry.

  7. K příspěvku v diskusi. .
    Bůh, ženy, Abraham, Ježíš, Mohamed.
    Bůh: „Ježíši, můj synu, výber si…“
    „Abrahame můj oblíbenče z národa vyvoleného, vyber si “
    Mohamed se podívá na zbylé: „Zahalte se a jdem „

  8. Přestat platit koncesionářské poplatky není rozumná reakce na lži Krkaččích hor a dalších lžimédií. Mnohem účinněji a jednodušeji to zařídila současná vládní koalice na Slovensku. Jednoduše odmítla chodit do diskuzních pořadů a bylo vymalováno. A poroučela se jedna moderátorská hvězda televizí za druhou. První Kovačič.
    Jenže na to musí být jeden a více lídrů s koulema. To u nás (zatím) schází.
    Stačilo by pokud by celá opozice nepáchla k Moravcovi a do ostatních diskuzních pořadů. Nebo třeba jenom do Primy. Na Slovensku vyzkoušeno. A jaký by byl mládeneček (nebo spíš děvenka Moravcová) a další české hvězdičky?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *